مشاوره حقوقی رایگان - ارزش و اعتبار هبه نامه

سلام بنده ع. هستم پدرم پنج سال پیش که 85 سال سن داشت و از لحاظ حرکت ضعیف بود ولی در تکلم آگاه و عالم . برای بنده 2000متر زمین هدیه داده با برگ هبه نامه ثبتی که سه نفر از نزدیکان و وراث شاهد و در دفترخانه این هبه نامه را گواهی کردند الان پدرمان فوت کرده یکی از وراث که هبه نامه را امضاء نکرده برای این سند و زمین اعتراض دارد آیا اعتراض این وارث صحیح است ؟ یا سند و زمین که به بنده هدیه شده ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر هبه نامه رسمی باشد هیچ کدام از وراث نمیتوانند ادعایی داشته باشند و شما قانونا مالک مال هستید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه هبه نامه رسمی باشد شما مالک هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه نامه رسمی باشد شما مالک هستید.

یک وکیل

با سلام
شما قانونا و شرعا مالک ملک هستین و ادعای دیگران پذیرفته نخواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که هبه نامه رسمی باشدهیچ یک ازورثه نمی توانند ادعایی داشته باشندوشماقانونامالک محسوب میگردید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه هبه نامه رسمی باشد شما مالک هستید