مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

با سلام خدمت حقوقدان ها و وکلا محترم
بنده زوج هستم و در دعوای مهریه با همسرم قبل از جلسه رسیدگی بدوی مطالبه مهریه با همکاری و پیگیری وکیل زوجه (نه وکیل بنده) به سازش رسیدیم و همسرم در قبال حق طلاق ، کل مهریه خود را ابرا نمودند.
میزان مهریه 350 سکه بود که وکیل بنده تقاضای 300 میلیون حق الوکاله داشتند و بنده از این مبلغ 100 میلیون تومان به ایشان پرداخت نمودم. (تمام این ها قبل از جلسه بدوی رسیدگی به اصل خواسته هست.)
حال وکیل بنده که هیچ نقشی در توافق نداشته و صرفا یک لایحه جهت رد اعسار زوجه در هزینه دادرسی دادند (و رد شد و خانم اعسارش در هزینه دادرسی پذیرفته شد) میفرمایند مستحق دریافت 100 میلیون دیگر نیز هستند! یعنی 200 میلیون تومان از 300 میلیون تومان! آیا ادعا ایشان قانونی است؟ مستحق این مبلغ هستند!؟ در قرارداد الکترونیک مبلغ حق الوکاله را 500 هزار تومان ثبت نمودند!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام لازم نیست پرداخت کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

یک وکیل

با سلام
درخواست ایشان فاقد وجاهت و مبنای قانونی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام درخواست ایشان فاقد وجاهت و مبنای قانونی است