مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به گزینش

سلام و ادب ببخشید من در آزمون ماده28سال1399قبول شدم و بعد از گذراندن مصاحبه ها و مثبت شدن گزینشم 2پودمان دانشگاه فرهنگیان را با موفقیت گذراندم و هم اکنون 70روزه من در مدرسه مشغولم ولی متاسفانه یکباره رای گزینشم برگشت و منفی شد، اعتراض زدم به هسته گزینش میگن گزارش رسیده که من 8ماه قبل به جنس مخالف پیام دادم الان چه باید بکنم لطفا راهنمایی کنید. سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به گزینش معترض و هسته گزینش و نهایت در هیات مرکزی گزینش رسیدگی و همچنین ازطریق دیوان عدالت اداری می‌توانید پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید‌