مشاوره حقوقی رایگان - قرض پول

سلام من به یه نفر 4 میلیون پول قرض دادم ولی به شکل کد اینترنتی پیام هامون موجوده و تراکنشه صرافی راهی هست بتونم پولمو ازش بگیرم؟ توی پیام های بینمونم قبول داره که بدهکاره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام باارایه مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
تشریف ببرید بانک و استعلام حسابتون را بگیرید و بعد دادخواست مطالبه وجه علیه فردیکه پول بحسابش ریختید را بدهید و درشورا ارجاع میشود و حق مطالبه وجه بانضمام خسارات و تاخیرتادیه را دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارایه مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با ارایه مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با ارائه مدارک دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه مدارک دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام با ارایه مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید