مشاوره حقوقی رایگان - جعل هویت

با سلام یه آقایی که چکای من دستشه و الان اون قضیه چک داره حل میشه برا اینکه دادگاه بره و اطلاعات دریافت کنه از من شماره ملیمو گرفت البته اسم و فامیل و شماره موبایلمم داره چون توی شهر دیگست مجبور شدم کد ملیمو بدم آیا امکانش هست سواستفاده ای انجام بده چون من ب اون آقا اعتماد ندارم ممنون

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

خیر نمیتواند و دادگاه به شخص اصیل پرونده وویا وکیلش پاسخ میده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصولا اقدامی نمیتواند انجام دهد