مشاوره حقوقی رایگان - شرکت از تعاونی مسکن بابت عدم واگذاری زمین

با توجه به اینکه فیش زمین را از یکی از اعضای تعاونی خریداری کرده و شرکت تعاونی انتقال عضویت را انجام داده و در شرکت ثبت شده و داری پرونده هستیم لیکن شرکت به تعداد محدوی از اعضا زمین واگذار نکرد و به سایر اعضا زمین واگزار کرده است . مراحل شکایت چگونه می باشد . به بازرس شرکت شکایت تحویل داده ایم ولی جوابشان قانع کننده نیست و پی گیر شکایت حقوقی هستیم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید علیه شرکت دعوای الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید . البته باید قرارداد شرکت را داشته باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شرکت دعوای الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام علیه شرکت دعوای الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه شرکت دعوای الزام به تعهد مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید علیه شرکت دعوای الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید