مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام. در خصوص ملکی که توسط دادگاه اجرای احکام به مبلغ 35 میلیون تومان توقیف شده بعد از چه زمانی نقد می شود و اگر صاحب ملک نخواهد ملکش را بفروشد هیچ وقت پول به دستمان نخواهد رسید. لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم و تشکیل پرونده اجرایی ان مبلغ محکوم به قابل وصول است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت حکم و تشکیل پرونده اجرایی ان مبلغ محکوم به قابل وصول است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از قطعیت حکم و تشکیل پرونده اجرایی ان مبلغ محکوم به قابل وصول است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از قطعیت حکم و تشکیل پرونده اجرایی قابل وصول است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

بعد از قطعیت حکم و تشکیل پرونده اجرایی ان مبلغ محکوم به قابل وصول است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر محکوم علیه ، بعد از ابلاغ اجراییه ، مبلغ محکوم به را پرداخت ننماید ، محکوم له میتواند درخواست مزایده ملک را نماید تا ملک در مزایده به فروش برود ، و مبلغ محکوم به از محل فروش ملک اخذ شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در مهلت تعیین شده محکوم به پرداخت نگردد اقدامات لازم جهت مزایده را پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ملک جزو مستثنیات دین نباشد باید تقاضای مزایده ملک را از دادگاه بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از قطعیت حکم و تشکیل پرونده اجرایی ان مبلغ محکوم به قابل وصول است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه ملک جز مستثنیات دین نباشد تقاضای مزایده ملک را بخواهید