مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

با سلام
احتراماً بنده از دو نفر در خصوص پرونده ای که شخصی به اتهام جعل پس از تحقیقات منجر به صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست شده بود با وجود نظریه های متعدد کارشناسی مبنی بر جعلی بودن سند؛ شهادت دروغ داده بودند که شهادت آنها منجر به صدور حکم برائت متهم گردید؛ شکایتی تحت عنوان ادای شهادت کذب نزد مقامات رسمی مطرح کردم ولی آنها در دادگاه حاضر نشدند و در کمال ناباوری بازپرس پرونده قرار منع تعقیب آنها را صادر کرد با وجود اینکه دلیل و سند کافی برای اثبات جعلی بودن آن در پرونده موجود می باشد آیا مجدداً با همان عنوان می توانم طرح دعوی کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .قرار منع تعقیب اعتبار امر مختومه ندارد در صورت ارایه ادله جدید می توان پیگیری نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرار منع تعقیب اعتبار امر مختومه ندارد در صورت ارایه ادله جدید می توان پیگیری نمود

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

اگر دلیل و مدرک جدیدی داشته باشید فقط برای یکبار میتوانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قرار منع تعقیب اعتبار امر مختومه ندارد در صورت ارایه ادله جدید می توان پیگیری نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار منع تعقیب اعتبار امر مختومه ندارد در صورت ارایه ادله جدید می توان پیگیری نمود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

اگر دلیل و مدرک جدیدی داشته باشید میتوانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دلیل و مدرک جدیدی داشته باشید فقط برای یکبار میتوانید دوباره اقدام کنید