مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

باسلام.در یک پرونده علیه کسی شکایت شده بود به جرم افترا اون شخص محکوم شد ولی در روند پرونده منو برد دادگاه که اثبات کنه تهمت نزده و شاکی اشتباه میکنه منم رفتم و گفتم اون تهمت نزده و من هم دیدم شاکی اون شب در محل وقوع جرم حضور داشته. حالا عمل من شهادت کذب حساب میشه یا مطلع؟ چون من توی پرونده شکایت علیه شاکی شهادت ندادم فقط توی پرونده شکایت شاکی علیه دوستم رفتم و گفتم شاکی رو دیدم اونجا.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اظهارات شما دروغ نباشد جرم شهادت کذب نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودتان میدانید شهادت کذب داده اید یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اظهارات شما کذب نباشد مشکلی پیش نمیاد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که کذب نباشد موردی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خود شما میدانید شهادت کذب داده اید یا خیر اگر کذب نباشد مشکلی پیش نمیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی پرونده و اوضاع و احوال دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که به واقع گفته باشید مشکلی نخواهید داشت

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام اگر به عنوان شهادت شهادت کذب داده باشید قابل مجازات است