مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدای شهود در شورای حل اختلاف

سلام یه شخصی با آوردن 2 تا شاهد در خصوص پرداخت مبلغ چک در جلسه اعاده دادرسی حکمی که به نفع اینجانب بود دادگاه بنده رو بی حق اعلام کرد ، و من چون همون روز جلسه رسیدگی متوجه شدم که اون شخص شاهد آورده که شهادت بدن من فرصت اینکه منم شاهد ببرم که بدهکاره و مبلغی پرداخت نشده ، و فهمیدم که با قاضی هماهنگ شده در این خصوص من چاره ای جز ضبط صدا شهادت دادن شهود نداشتم که بتونم شکایت کنم علیه ایشان برای شهادت دادن کذب ، حالا میخام بدونم برای خودم مشکلی درست نمیشه بخاطر صدا که ضبط کردم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید درخواست مطالعه پرونده دهید و از متن شهادت شهود کپی بگیرید ضبط کردن در‌دادگاه بدون اذن قاضی خلاف قانون است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضبط صدا اساسا جرم نیست اما نمیتواند دلیل کافی برای اثبات ادعا باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر ولی میتوانید از پرونده کپی تهیه کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام صرف ضبط صدا جرم نیست اما انتشار آن ممکن است برای شما مشکل ایجاد کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صوت مذبور را می توانید ارائه دهید اما بعلت اینکه در ضبط آن اخذ رضایت نداشته اید احتمال اینکه ترتیب اثر داده نشود وجود دارد بهتر است کپی اوراق پرونده را اخذ کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نمیتواند دلیل کافی برای اثبات جرم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما نمیتوانید بدون اجازه دادگاه ، مکالمات دادگاه را ضبط نمایید

برای اقامه شکوائیه شهادت کذب بر علیه شهود ، شما باید با ارائه مستندات و مدارک و دلایل بتوانید کذب بودن شهادت شهود را اثبات نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ضبط باید با دستور قاضی باشد و شما مرتکب تخلف شده اید . نیازی به ضبط نبوده چون اظهارات شهود در پرونده منعکس می‌شود .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت طرح شکایت تحت عنولن شهاذت کذب به صورتجلسه اظهارات شهود استناد نمایید مطابق قانون صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير مشكلي نيست
فايل را تحويل مراجع قضايي دهيد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

با سلام ،ضبط صدا جرم نیست اما انتشار آن بدون رضایت ممکن است برای شما مشکل ایجاد کند. فایل صوتی در کنار اظهارات مکتوب شهود در پرونده میتواند به شما کمک کند.

یک وکیل :

درود؛
طبق قانون و رویه محاکم،بردن ابزازضبط صوت و فیلمبرداری در جلسات محاکمه جزبااجازه رئیس دادگاه ممنوع و درصورت استفاده ازآنچه ضبط شده مشمول عنوان مجرمانه هتک حیثیت وافشاء اسرارواستفاده غیرقانونی و ضبط غیرقانونی به وسیله تلفن همراه میشوید.
مؤیدباشید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه در رسانه های جمعی منتشر نگردد جرم نیست اما می توانید با مطالعه پرونده از آن رونوشت تهیه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اقدام از مستندات پرونده کپی تهیه نمایید