مشاوره حقوقی رایگان - مصادره اموال بدهکار

با سلام
ایا اگر بدهی زیر10 میلیون هم باشد قاضی به مصادره ی اموال حکم میدهد.من9 میلیون دیه رو باید پرداخت کنم. و فقط یه ماشین دارم.حکم اعسار رو هم دادگاه رد کرده.ایا میتونن ماشینم رو توقیف بکنن.
با تشکر

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام
با درخواست شاکی شما توقیف خودرو امکان پذیر می باشد لکن شما میتوانید وفق ماده قانون 24 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی به لحا ظ مستثنیات دین بودن تقاضای رفع توقیف بنمایید.

پرسشگر :

میشه بیشتر توضیح بدین.مستثنیات دین یعنی چی؟ممنون از محبتتون

یک وکیل

بر اساس قانون مستثنیات دین عبارتند از :

الف)مسکن مورد نیاز محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی با رعایت شوونات آنها که در عرف رایج است .

ب ) وسیله نقلیه مورد نیاز .

ج ) اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوایج ضروری محکوم‌علیه خانواده و افراد تحت تکفل او لازم است .

د )آذوقه موجود به قدر احتیاج محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی برای مدتی که عرفآ آذوقه ذخیره می‌شود .

ه )کتب وابزار علمی و تحقیات برای اهل علمی و تحقیق متناسب با شان آن‌ها .

ن) وسایل و ابزار کار کسبه و پیشه‌وران و کشاورزان و وسایر اشخاص که وسیله امرارمعاش محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی می‌باشد.