مشاوره حقوقی رایگان - منزل مستثنیات دین

باسلام
آپارتمان 80 متری در حال ساخت دارم که خانمم برای مهریه روی آن اقدام کرده و حکم توقیف گرفته.وکیلم گفت که اعتراض بزارم و بگم که خونه جزئ مسثنیات دینه و این کار را کردم ولی بعد متوجه شدم که خونه درحال ساخت جزئ مستثنیات حساب نمیشه و چون این اعتراض را گذاشتم یعنی اقرار کردم که خونه از منه و دیگه راهی ندارم که بتونم بگم مثلا من قبلا خونه را فروختم یا فسخ قرارداد کردم.
الان نمیدونم باید چیکار کنم تورا خدا کمکم کنید این خونه حاصل چند سال زحمتمه

پاسخ ها :

منزل مستثنیات دین مهریه