مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام و خسته نباشید
همسرم از طریق اداره ثبت مهریه اش به اجر گذارده و در دو مرحله هم رییس اداره ثبت و ودر مرحله اعتراض هیات نظارت هم رای به سه دانگ مستثنیات دین داده و گفته بیشتر از شانم بوده و آپارتمانم باید به مزایده گذاشته شود و من با پول سه دانگ دیگر منهای 80 میلیون هزینه های دولتی منزل در حد شان خودم تهیه کنم. قابل ذکر است تنها دارایی من همین آپارتمان که 96 متر و در یکی از محله های معمولی اراک و ارزش آن 1.2 میلیارد تومان است. من کارمند دولت هستم.محاسبه شان کارمند دولت آیا 500 میلیون تومان است که همچین رایی صادر شده؟ با این مبلغ نمیتوانم در هیچ کجای شهر منزل تهیه کنم. یک فرزند هم دارم.این درحالی است که یک چهارم حقوق نیز جهت مهریه دریافت میدارند و اجرت المثل نیز درحال پرداخت میباشم.و توانایی دریافت وام هم ندارم تا روی این پول گذاشته و بتوانم حتی یک مسکن 50 متری تهیه کنم!آیا این رای صادره صحیح میباشد؟جهت اعتراض به این رای در شورای عالی ثبت در صورت امکان راهنمایی فرمایید. آیا میتوانم به دادگستری جهت اعتراض به این رای شکایت کنم یا تنها راه شورای عالی ثبت در تهران است؟با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد لذا از پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نمی‌توانید شما موضوع را از طریق شورای عالی ثبت پیگیری نمایید و در صلاحیت شورا نخواهد بود و بایستی به رای و نظر اداره ثبت تمکین نمایید