مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زن

درود برشما
من همسرم مالک به ترتیب 4 و 2 دانگ از یک منزل هستیم...بعد از اختلافات پیش امده ایشان تقاضای خلع ید بنده را داده و الان من میخام خانوم رو تمکین کنم...اگه ملکی رو اجاره کنم امکانش هست که 4دانگ من از مستثنیات دین خارج بشه؟..و ایا من میتونم ملک در منطقه ضعیف اجاره کنم در جهت تمکین؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین محسوب می شود.
بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مسکن و در شأن زوجه به انضمام اثاث البیت باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ملک اجار ای در شان همسر شما باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جهت تایید مسکن کارشناس اظهارنظر می کند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون تهیه مسکن و تمام وسائل باید در شان زوجه باشد که باید توسط کارشناس رسمی تائید بشود و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

تهیه منزل جهت تمکین بایستی در شان و منزلت زوجه باشد که توسط کارشناسان متخصص تایید می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ملک اجاره کنید ملک مشاع شما از مستثنیات خارج خواهد شد

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام بله خارج خواهد شد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام زندگی بر پایه حسن خلق و مهر و محبت باید باشه نه جنگ های حقوقی.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منزل و اثاث البیت باید در شان زوجه و به تایید کارشناس برسد.از مستثنیات خارج می گردد

فرزانه احمدیان یزدی

فرزانه احمدیان یزدی :

منزل با توجه به شان خانم باید بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله چنین امکانی ضعیف به نظر می‌رسد چون شما ملک رو اجاره کردین و مالک نیستین پس مستثنیات دین پابرجا است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ملکی که انتخاب میکنید در پرونده تمکین اگر در شان عرفی زوجه باشد قابل پذیرش است . و اگر ملک دیگری نداشته باشید ان خانه از مستثنیات دین محسوب میشود

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله درصورت وجود منزل دیگر 2دانگ توسط زوجه توقیف می شود ومنزل تهیه شده توسط مامور اجرای احکام ودرشان بودن بررسی می شود

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

1-ایشون نمی تونه علیه شما دادخواست خلع ید مطرح کنه،چون دادخواست رد خواهد شد2-خیر چون باید ملک دیگری به نام شما باشد و البته بستگی داره ملک فعلی چه قد مساحت داره و در کجا واقع شده3-اجاره منزل در منطقه پایین باید توجیه داشته باشه ،و بستگی به شغل و میزان دارمد شما داره

یک وکیل

بهتر هست ملکی رهن نکنید ممکن هست از مستثنیات خارج بشه