مشاوره حقوقی رایگان - قطع بند انگشت دست

سلام
شاگردم افغانی بر اثر یی احتیاطی یه بند نیم انگشت اشاره دست چپ قطع شده چقدر دیه اش میشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میزان صدمات وجراحات را پزشکی قانونی برحسب درصد تعیین واجرای احکام کیفری محاسبه می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یک بند و نیم قطع شده باشد تقریبا 5 درصد دیه کامل می شود
5 درصد به نرخ 1400 بیست و چهار میلیون تومان می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میزان صدمات وجراحات را پزشکی قانونی برحسب درصد تعیین واجرای احکام کیفری محاسبه می کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میزان صدمات وجراحات را پزشکی قانونی برحسب درصد تعیین واجرای احکام کیفری محاسبه می کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میزان صدمات و جراحات توسط پزشک قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میزان صدمات وجراحات را پزشکی قانونی برحسب درصد تعیین واجرای احکام کیفری محاسبه می کند