مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام
بنده توسط همسایه ام مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار گرفتم .تماس به پلیس 110 گرفتم و سپس پزشکی قانونی و تعیین دیه.شاهدی ندارم .چون همسایه ها از واحدشان خارج نشدند . شاهدم همسرم و مستاجر این فرد بود. در دادگاه شکایت کردم . ایا با وجود نداشتن شاهد (غیر از همسرم) و مستاجر این فرد که قطعا شهادت نمیدهد امکان احقاق حق هست؟با تشکر فرادان

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ممکن است اگر دوربین تعبیه شده است درخواست بازبینی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ممکن است اگر دوربین تعبیه شده است درخواست بازبینی نمایید