مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام یه ماه پیش با 16کیلو نیم تریاک گیر کردم ماشینم مال رفیقم هست البته سابقه اولم هستش مریضی دیابت دارم انسلین مصرف میکنم آیا نامه پزشک ببرم رو پرونده برای حکم تاثیری داره خواستم بدونم ب نظر شما چه حکمی بهم میده بعد تکلیف ماشین چی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نامه پزشکی می‌تواند موثر باشد خودرو نیز با توجه به اینکه متعلق به دوست شماست ایشان بایستی به عنوان معترض ثالث وارد پرونده شده و تقاضای رفع توقیف خودرو را به نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای خودرو باید دوست شما اقدام کند نامه پزشک قانونی را ارایه دهید شاید در نظر قاضی موثر باشد

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

ماشین به نفع دولت ضبط میشود و معمولا حبس 15سال به بالا به شما میدهند.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

برای خودرو باید دوست شما اقدام کند نامه پزشک قانونی را ارایه دهید شاید در نظر قاضی موثر باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات شما 5 تا 10 سال حبس و جزای نقدی و شلاق است . اگر سابقه کیفری ندارید مشمول تخفیف می شوید نامه پزشک هم موثر است