مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام بنده ملکی را که قولنامه ای است حدود 3 سال پیش به نام همسرم کرده ام حالا فهمیده ام که همسرم چند سالی است قرص های تثبیت کننده خلق و روان پریشی مصرف می‌کند آیا می‌توان با داشتن مدارک پزشکی برای او درخواست حجر داد در ضمن او درخواست طلاق هم داده است امکان دارد با گرفتن حجر این درخواست منتفی شود

پاسخ ها :

سيد حميد  حسيني يزدلي

جناب آقای سيد حميد حسيني يزدلي :

سلام با تایید پزشکی قانونی امکان صدور حکم حجر وجود دارد. دادخواست طلاق از سوی زوجه دلایل خاص نیاز دارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تایید پزشکی قانونی امکان صدور حکم حجر وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با تایید پزشکی قانونی امکان صدور حکم حجر وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید جهت گرفتن حکم حجر اقدام کنید ولی در مورد طلاق بستگی به تشخیص میزان بیماری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با تایید پزشکی قانونی امکان صدور حکم حجر وجود دارد

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

اگر مدارک پزشکی متقن و محکمی داشته باشید میتوانید.خیر حتی درصورت صدور حجر ایشان درخواست طلاق منتفی نمیشود.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

با سلام با تایید پزشکی قانونی امکان صدور حکم حجر وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نوع حجر دارد . در هر حال قیم می تواند پرونده طلاق را ادامه بدهد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر نمیرسد اقدام در این خصوص نتیجه ای به همراه داشته باشد.