مشاوره حقوقی رایگان - بررسی درخواست اعمال ماده 79 قانون دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم و بزرگوار
کارمندی در زمانیکه دارای 50 سال سن و 30 سال سابقه بوده به حکم بازنشستگی خود که براساس ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری صادر شده اعتراض نموده و پس از رد شکایت در شعبه دیوان ، شاکی در سن 63 سالگی درخواست اعمال ماده 79 قانون دیوان عدالت اداری نموده است . پرونده در دیوان عدالت اداری در حال بررسی است و سن شاکی اکنون به 65 سال رسیده است . حداکثر سن در تبصره دو ماده 103 قانون مذکور 65 سال پیش بینی شده است . چنانچه تشخیص داده شود حکم دیوان خلاف شرع بین و خلاف قانون صادر شده و از طرفی سن شاکی در طول رسیدگی پرونده به 65 سال رسیده است . وکلای محترم راجع به چنین پرونده ای چه نظری دارند .آیا سن شاکی می تواند مانعی برای ادامه رسیدگی در شعب هم عرض تلقی شود ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موردتان با مدارک و شکایات در دیوان بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید