مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری

سلام رای سازمان و شعبه تجدید نظر به ضرر من اومده و پایین رای نوشته قطعی است آیا میتونم اعتراض کنم
از دیوان پرسیدم گفتن اگه مدارک قانونی معتبری داری میتونی اعتراض کنی وگرنه رد میشه ولی چون رای تجدید نظر هست احتمالش کمه آیا واقعیت داره؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام نفرمودید کدوم سازمان ولیکن به نظر منظور رای قطعی در پروسه رسیدگی یه سازمان دولتی بوده و ارتباطی به دیوان عدالت ندارد و میتونید برای دادخواهی در دیوان پروندتون رو اگر مستند دارید مطرح کنید .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر رای دیوان ندارید ابتدا باید دیوان رسیدگی کند رای قطعی دهد بعد اعمال ماده79

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدارک جدیدی مبنی بر اعاده دادرسی دارید امکان‌پذیر است ولا غیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعاده‌دادرسی تنها با مدارک جدید است که محقق خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
دلیلی بر اعاده دادرسی باشد می‌توان اقدام کرد وگرنه خیر

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت دریافت پاسخ دقیق تر در صورت تمایل گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید