مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال همسر

با سلام.
من 5 سال پیش با خانمی که در یک اداره دولتی مشغول بکار بود ازدواج کردم که اشتغال ایشان تنشهای زیادی در زندگی بوجود آورد.که باعث اصلی آنها خود او بود. مثلا بعد از تایم کاری تا اواخر شب بصورت تلفنی با یه سری آقایون تماس داشت که نهایتا منجر به بروز درگیری بین ما میشد. انتقال از شهری به شهر دیگر بدون اجازه و اطلاع من حساسیت این قضیه رو بالا برد و در ادامه این ارتباطات ایشان بوسیله همان آقایون به اتهام ارتشا به زندان افتاد به مدت یک ماه. و از آن موقع تا کنون به قید ضمانت آزاد است.بعد از آزادی با وجود اینکه بنده از تمامی کارهای وی مطلع شدم ولی دست بردار نبود تا جایی که بنده مجبور شدم خانه خود را از آن شهر به شهر دیگر منتقل کنم.ولی ایشان تا کنون یعنی حدود 6 ماه حاظ به تمکین نبوده و من حکم عدم تمکین او را گرفته ام.حال میخواهم مانع از اشتعال وی در هر ارگان یا اداره ای شوم.روند کار چگونه است ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اشتغال خانم در صورتی ایراد دارد که منافی مصالح خانوادگی باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اشتغال خانم در صورتی ایراد دارد که منافی مصالح خانوادگی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی اشتغال وی منافی مصالح خانوادگی باشدمنع گردیده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اشتغال خانم در صورتی ایراد دارد که منافی مصالح خانوادگی باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه شغل خانم منافی مصالح خانوادگی باشد ایراد دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورتی اشتغال وی منافی مصالح خانوادگی باشدمنع گردیده است