مشاوره حقوقی رایگان - کار همسرم

سلام. همسر من در بیمارستان خدمه هست و 24 ساعت در انجا و 24 ساعت خونه ایا میتوانم نزارم بره سرکارو به صاحبکار بگم همسرم را اخراج کنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما به فکر همسرتان هستید و نگران کار کردن وی بهتر است با او مسالمت امیز صحبت کنید تا مشکل معاش با همراهی یکدیگر حل شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
شغل وي نياز عمومي و محترم مي باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
باید دید شغل شما چیست

منع اشتغال با شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید
اگر قصد ادامه زندگی ندارید بهتر است چنین کاری نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کار زوجه برخلاف مصالح زندگی باشد می توانید دادخواست بدهید و با حکم دادگاه مانع اشتعال زوجه شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به مصلحت زندگی مشترک نیست از طریق دادگاه منع اشتغال ایشان را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوج می تواند از طریق دادگاه محترم تقاضای منع اشتغال زوجه را بدهد اگر دادگاه محترم صلاحیت ترک ساده می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

راه قانونی این است که دادخواست منع اشتغال ذوجه دهید(اگر کار ایشان خلاف شان و مصلحت خانواده است و قبل از ازدواج کار نمیکردند).

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما با توجه به این که همسر شما شاغل بوده و با این شرایط ازدواج نموده آید مگر آنکه بعد از زمان ازدواج اجازه اشتغال به ایشان داده باشید در صورتی که برخلاف مصالح خانوادگی باشد می توانید از ادامه اشتغال ایشان امتناع نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگفتید شما مرد هستی یا زن، اگر مرد هستید می توانید، اما نه به کار فرما بلکه دادخواست به دادگاه خانواده، آنهم به شرطی که اولا روزی که با او ازدواج کردید در این شغل نبوده باشه، ثانیا شما بابت پرداخت نفقه به وی و فرزندانتان مشکل نداشته باشید، ثالثا استخدام رسمی نباشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با سلام دادخواست منع اشتغال‌زوجه قابل طرح است در صورتی که مرجع قضایی احراز نماید که شغل زوجه منافی و مخالف مصالح خانواده است میتوانید با رای دادگاه ایشان را منع نمایید

یک وکیل

بهتر است مسالمت امیز حل شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست منع اشتغال زوجه
را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت
و پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر مگر تحت شرایطی تا آنهم به تشخیص دادگاه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما چنین حقی ندارید طبق قانون اساسی هر فردی میتواند شاغل باشد در مورد خانمها در صورتیکه ثابت شود اشتغال به زندگی خانوادگی لطمه میزند ویا شغل خلاف شأن او و خانواده هست میتوانید با حکم دادگاه مانع شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگر اشتغال ایشان بر خلاف مصالح خانوادهگی است از طریق قانونی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر در موارد خاص و اینکه اگر شغل ایشان بر خلاف
شان و مصلحت خانوادگی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوج و زوجه میتوانند در صورتی که شغل همسر مخالف مصالح خانوادگی آنها باشد او را از اشتغال به آن کار منع کنند .

یک وکیل :

سوال را باید با جزییات بیشتری بپرسید من جمله شغل قبلی ایشان پیش از ازدواج.