مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

باسلام بنده دوهفته پیش ماشینی از شهر دیگری خریدم و فروشنده که دارای وکالت از شخص ثالثی بود دادن وکالت ،برگ سبز،سند،کارت سوخت،عوارض و مالیات را قرار شد ده روزه به من بدن که در مبایعه نامه هم ثبت شد الان با وجود گذشت دوهفته هنوز مدارک رو برای من که قرار بود پست کنن ارسال نکردند درضمن الان متوجه شدم که خودرو تغییر رنگ داشته و زمان قرارداد به من اطلاع ندادن باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرو تغییر رنگی داشته و به شما اطلاع ندادند می‌توانند از مصادیق عیوب خودرو تلقی گردد و تغییر رنگ کلی از مواردی است که احتمال اینکه خودرو تعویض پلاک نگردد وجود خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خودرو تغییر رنگ داشته باشد تعویض پلاک نمیشود مگر از راهور اجازه گرفته باشد
شما میتوانید دادخواست فسخ بیع به علت خیار عیب را مطرح نمایید یا