مشاوره حقوقی رایگان - صدای همسایه ها

با سلام. همسایه پایینی ما هر هفته یک بار یا دوبار رابطه جنسی دارند و صدای آه و ناله شون میاد. چه کار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر باعث مزاحمت میشه شکایت کنید

حسین حسین دخت

حسین حسین دخت :

اگر کشیدن صدا هدف از ارتقا رابطه نامشروع است به عنوان جرم می شود شکایت کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر کشیدن صدا هدف از ارتقا رابطه نامشروع است به عنوان جرم می شود شکایت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دوستانه اعلام کنید اگر تکرار کردند با عنوان مزاحمت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت رفع مزاحمت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکایت رفع مزاحمت را مطرح نمایید