مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح کوچه در طرح هادی

با سلام ما در روستا یک قطعه زمین داریم که در طرح هادی قرار دارد اما با خبر شدیم که دقیقاً از وسط زمین یک کوچه 8 متری طراحی کردند با پیگیری ها که با بخشداری و بنیاد مسکن انجام دادیم قرار بود کمیسیونی برای تصمیم‌گیری درباره اصلاح وتغییر مکان کوچه و یا حذف کوچه تشکیل بشه اما بعد از پیگیری های طولانی متوجه شدیم شورای روستا راضی به امضای درخواست اصلاح نقش نمیشه سوال بنده این است که ما باید چه اقدامی انجام بدهیم و آیا شورای روستا توانایی جلوگیری از اصلاح نقشه را دارد یا خیر ممنون میشم اگر با ذکر ماده قانونی راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرح هادی توسط بنیاد مسکن اجرا می‌شود لذا از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید موضوع را پیگیری نمایید و به شورای روستا ارتباطی نخواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق بنیاد مسکن مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر محل کوچه را تغییر ندهند شما میتوانید اجاره ندهید که زمین شما به کوچه تبدیل بشود در هر حالت باید قیمت زمین شما پرداخت بشود و
طرح تفضیلی طرح هادی روستا ، توسط بنیاد مسکن و اداره جهاد تهیه و تنظیم میشود و شورا روستا
دخالتی ندارد شما باید از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید