مشاوره حقوقی رایگان - آزمون سراسری

با سلام من در آزمون سراسری 1400شرکت نمودم و رتبه خوبی را کسب کردم
دو روز به اعلام نتایج نهایی مانده بود از طرف سازمان سنجش پیامکی با مضمون: متقاضی محترم آزمون سراسری سال 1400 با سلام به اطلاع می رساند نتیجه آزمون شما در هیات بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونهای سراسری در دست بررسی می باشد .بنابراین تا تعیین تکلیف نهایی نتیجه آزمون شما اعلام نخواهد شد.در صورت هرگونه سوال می توانید با شماره ......... و .......... تماس حاصل نمایید.ضمنا به دلیل شیوع بیماری کورنا و عدم پذیرش متقاضی، از مراجعه حضوری جداً خودداری نمایید. سازمان سنجش آموزش کشور) برای من آمده است
به سازمان سنجش مراجعه کردم دلایلی برای من آوردند از قبیل تشابهت و گزارش مردمی و تفاوت فاحش نمرات نهایی با درصدهای اکتسابی که من هیچ کدام را قبول ندارم نمراتی که در امتحان نهایی بدست آوردم معقول است قبل از آزمون سراسری هم در ازمون آزمایشی سنجش شرکت کرده و درصد های خوبی کسب کرده ام مدارک موجود است
به سازمان سنجش اعتراض زدم اما توجهی نشد حال برای من پیامک آمده که 12اذر باید آزمون مجدد بدم بنده در شرایط روحی و جسمی نیستم که بتوانم در آزمون شرکت کنم و همچنین توان مالی برای رفتن به تهران را ندارم ایا از طریق شکایت در دیوان عدالت اداری از حق خود دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما پیگیری نمایید در غیر این صورت ، اجازه ثبت نام به شما نخواهند داد و ... تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور شرایطی رو شما بایستی در نظر داشته باشید و هرگونه اقدام امکان این را دارد که به ضرر خود تمام شود لذا توصیه می‌شود از یک وکیل مجرب در این خصوص مشورت نمایید و در صورت نیاز به اخذ توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید تا توضیحات تکمیلی به اطلاع شمارسانیده شود