مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کنکور مجدد

بعله من دانش اموز نظام قدیم هستم و 7 سال پیش مدرک دیپلمم(ریاضی‌فیزیک) را گرفتم من اون زمان عقلم نمیرسید که درس بخونم با این حالا در مدارس نمونه دولتی دانش آموختم بعد فارغ التحصیلی روانشناسی خوندم و بعد ازگرفتن لیسانس تصمیم به کنکور مجدد در رشته تجربی دادم سال 1400 رتبه در منطقه دو‌6900 بود و امسال رتبه 350 منطقه دو ، من نه سهمیه داشتم نه وضع مالی که بخوام تقلب کرده باشم الانم هرچی کتاب داشتم به ایتام اهدا کردم یه استعلام از وضعیته حوزه آزمون و پیشینه درسی من بگیرن ، رو چه حساب من برم آزمون مجدد تو چهارتا درس تخصصی بدم، بخدا این انصاف نیست با آبروی ما بازی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سازمان سنجش بدون هیچگونه دلیل ومدرکی با برخی از ازمون دهندگان اینگونه برخورد مینماید که میتوانید از طریق مراجع ذیصلاح پیگیری کنید البته در خصوص ازمون مجدد اقدامات متنوعی میتوانید انجام دهید که نیاز به توضیحات بیشتری خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماده 11 - چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیر متعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیش‌دانشگاهی با نمره و رتبه اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از داوطلب از یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت‌های بدوی میباشد
شما نسبت به ابلاغ اعتراض دهید اگر گزارش از مراکز مورد وثوق نباشد و صورتجلسه مبنی بر تقلب و نباشد...ضمن ارایه سوابق تحصیلی و ...دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید در مهلت مقرر به مرجع مربوطه طی لایحه ای اعتراض خود را مستدل و مستند ثبت کنید تا رسیدگی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رایزنی نمایید چنان‌چه موفقیت آمیز نبود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا سعی کنید با سازمان سنجش و کمیسیون بررسی تخلفات مذاکره داشته باشید اگر نتیجه نداد از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع از طریق سازمان سنجش و دیوان محترم عدالت اداری قابل پیگیری است