مشاوره حقوقی رایگان - کنکور

من داوطلب کنکور 1402 هستم با میانگین دروس اختصاصی 70 درصد ومعدل 17٫90تراز 7000 و رتبه 7100 کسب کردم که به این رتبه وتراز معترضان کمکم کنید حضورا هم سازمان اعتراض زدم جواب دریافت نکردم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این حق برای شما محفوظ است که از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما اعتراضی دارید اصولاً بعد از برپایی آزمون شرایط اعتراض آن آزمون ام می‌شود که می‌توانید مطابق آن اقدام کنید

همچنین می‌توانید به سازمان سنجش واقع در خیابان 7 تیر پل کریم خان زند مراجعه نمود

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر جواب دریافت نکردید باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وارد وب سایت سازمان سنجش شوید و نحوه اعتراض را بیابید و پر کنید