مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

آیا تایید شدن اعسار و آزاد شدن شخصی که اعسارش ثابت شده عدالت هست؟ اگه اینطور باشه که هرکس که بدهکار شد درخواست اعسار بده و آزاد بشه که چیزی گیر خواهان نمیاد و باعث میشه افرادی از این قانون سو استفاده کنند به نظر من منطقی اینه که هرکس بدهکار شد یا باید بدهیش را بده یا هم بره زندان چه توانایی پرداخت داشته باشه چه نداشته باشه اگه ممکنه در خصوص فلسفه اعسار توضیح دهید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در این درگاه به طور مختصر و کوتاه به سوالات حقوقی رایگان افراد بی بضاعت یا کم بضاعت پاسخ ارائه می شود . در خصوص فلسفه قانون اعسار و چرا بدین شکل است و بدین نحو اجرا می شود و منافع طلبکار را تامین نمی نماید می توانید در صورت تمایل و امکان از قانون گذاران (نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی) پاسخ سوالتان را جویا شوید .

یک وکیل

شما باید به قانونگذار محترم اعتراض نمایید نه به وکلا. در مورد فلسفه اعسار نیز می توانید در اینترنت سرچ بفرمایید

یک وکیل

با سلام کاملا با همکاران محترم موافقم،از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان تدوین قوانین سوال بفرمایید نه وکلا که صرفا آگاه به قوانین هستند و در صدد اجرای آنها هستند!