مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام

سلام با عرض خسته نباشید اینجانب حدودا18 یا 20 سال پیش وامی از بانک مهر اقصاد (بسیجیان)که اون موقع موسسه مالی بود گرفتم 1 میلیون تومان حالاوکیل بانک سپه که باهم ادغام شده گفته 3/5 میلیون باید بپردازی یا جلوی حسابتو و کارت ملی رو میگیرم آیا بعداز گذشته این مدت این امکان را داردیانه ممنون میشم بگید من الان چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مگر اقساط رانپرداخته باشید وگرنه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.