مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن وام 18- 20 سال پیش

باسلام بنده حدود 18 یا, 20 سال پیش یه وامی از موسسه بسیجان گرفتم که الان با بانک سپه ادغام شده است حالا وکیل بانک زنگ زده اگه پرداخت نکنه جلوی کارت ملی و حسابتو میگیرم آیا یعد از 18؛20 سال میتونن اقدام کنند.مبلغ پرداختی 3500میلیون میباشد حالا من باید چکار کنم آیا راهی هست یا نه ممنون

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر باید پرداخت کنید واگر وکیل اقدام نمود میتوانیداگر دادگاه پذیرفت آنرا تقسیط کنید اما تمام خسارات قانونی ازجمله نیم عشر،حق الوکاله و.. راهم باید پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما تمام حساب های شما مسدود خواهد شد
ولی