مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در درب حیاط مشاع

سلام آپارتمان ما دارای 8 واحد می باشد که محل عبور یکی از پارکینگها از داخل حیاط مشاع می باشد. عرض درب ورودی حیاط205 سانتیمر دهانه داخلی دارد. الان واحد توسط فرد دیگری خریداری شده و با این شرایط واحد راه خریده است.
ایا ایشان می تواند به بهانه اینکه درب مناسب عبور خودرو ایشان نمی باشد درب حیاط را تغییر دهد؟
آیا دادگاه برای تغییر درب حیاط به همین بهانه بدون اجازه سایر همسایگان (حتی اگر مخالف یکنفر باشد) اجازه تغییر درب حیاط را به ایشان می دهد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب حیاط جز مشاعات است و باید کلیه مالکین در آن دخل و تصرف داشته باشند و رای اکثریت مبنی بر تعمیر یا تعویض درب حیاط باید اخذ گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اکثریت رضایت داشته باشند البته اگر مالک جدید نتواند از حقوق خود منتفع شود میتواند از دادگاه مجوز بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتواند تغییر بدهد و دادگاه با تغییر درب موافقت خواهد کرد زیرا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نیاز به توافق اکثریت مالکین دارد