مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال توسط زوج

با سلام .بنده از سال 94 که زوج به دلیل فروش مال غیر فراری شدن در سال 96 طلاق غیابی گرفتم و دخترانم هم با هزینه خودم نگهداری میکنم ومهریه تمام حقوق را بخشیدم ، در ضمن ایشان داماد سرخانه بودن ودر چند فقره از ایشان شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر کردم به زندان رفتند تا امسال حالا در خواست استرداد اموال منزل کردند در حالی که ایشان تو خونه ما بوند و تمومی اموال خانواده ام در اختیارشان بود لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان ادعای مالکیت این اموال را دارند باید فاکتور خرید ارایه دهند و یا با دلایل مستند در دادگاه مالکیت خود را اثبات کند در غیر این صورت دادخواست ایشان رد میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر سابق شما باید مالکیت خود نسبت به آن اثاثیه را ثابت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

همسر سابق شما باید مالکیت خود نسبت به آن اثاثیه را ثابت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با ارائه مدارک قابل استرداد می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت خواهان باید ادعای خود را ثابت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید دعوای ایشان رد خواهد شد
اگر ایشان ادعایی نسبت به وسائل منزل داشته باشد باید ادعای خود را با ارائه دلیل و فاکتور خرید اثبات نماید شما میتوانید با ارائه فاکتور وسایل ، ثابت نمایید که وسائل متعلق به شما است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ایشان مدارکی دال بر مالکیت ارائه نماید در غیر اینصورت راه به جایی نمیبرند