مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کانال صیغه یابی

بنده یک خانم هستم که یکسال پیش با آقایی اشنا شدم و بصورت تلفنی پیش اخوند صیغه شدم و تو این مدت کل واریزی و پرداختی های و خرجی های این اقا هست که برای من خرج کردند بعد یکسال چند ماه فاصله بینمون افتاد و هرچقدر بهش میگفتم بیا صیغه شیم امروز فردا میکرد و اخرین بار اومد پیشم و کارتش رو بمن داد و منم به راننده اسنپ دادم برامون خرج کنه و وسایل بگیره و اقا صبح رفت و بعد یه مدت شکایت کرده که من این خانوم رو از کانال صیغه یابی پیدا کردم و عکس بمن داده و کارتمو خالی کردن . بنظرتون باید چیکار کرد من چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این اقا ادعایی دارد اثبات ان نیز بر عهده خودش است شما در جلسه دادگاه حاضر و از خود دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان مدعی هستند و باید با ادله قانونی ادعای خود را ثابت کنند و شما در مقابل می توانید دفاع خوب ارائه دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر ایشان ادعایی دارند باید اثبات کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغی را که بدون اجازه مرد ، برداشت کرده اید به مرد مسترد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند