مشاوره حقوقی رایگان - کانال صیغه یابی

آیا داشتن کانال صیغه یابی و همسریابی و معرفی افراد بهم در صورتی ک تخلفی مرتکب نشد و شاکی خصوصی وجود نداشته باشد جرم محسوب میشه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مجوز در این خصوص تخصیص داده باشند و اخذ شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مجوز نداشته باشید حرم محسوب می شود و تا آنجایی که بنده اطلاع دارم به اینکار ها مجوز داده نمی شود و این اقدام حرم محسوب می شود و قابل شکایت و پیگیری است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بعضی از موارد جرم خصوصی نیست جرم عمومیست و این هم از این نوع موارد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است که بتوانید با مجوز قانونی چنین کانالی راه اندازی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در در صورت نداشتن مجوز جرم عمومی می باشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام باید مجوز داشته باشید درغیراینصورت ممکنه عنوان مجرمانه برای شما داشته باشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مجوز قانونی داشته باشد وگرنه مشکل ساز خواهد شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می تواند عنوان جرم قوادی تحت شرایطی بگیرد