مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین خاص زوج

سلام من خانم 40ساله هستم و همسرم‌ 51ساله.22سال زندگی مشترک .3فرزند. همسرم درطول 22سال زندگی مشترک خیلی به من ظلم کرده چه مالی چه حیثیتی و چه روحی وروانی.مدام باحرف وعملهایش به من شوک روحی وارد کرده.الان 2سال هست که به خاطر دیابتش هیچ نعوظی نداره و کلا مریض شده. ولی با این حال به خاطر غرور بی اندازه ای که داره به من میگه برو دادگاه درخواست طلاق بده .مهریه تو بگیر از زندگیم برو بیرون.مهریه من خیلی کمه.2میلیون و12سکه .فقط به خاطر خساستش حاضر نیست بدون رابطه زناشویی نفقه منو بده و حتی یه خونه در شانم برام بگیره.اوضاع مالیش هم خوبه.من فقط به خاطر آبروم وبچه هام مجبورم باهاش زندگی کنم.آیاراهی هست که بتونم از دادگاه ادعای حق وحقوق بکنم. با توجه به اینکه شوهرم از خداش هست که منو طلاق بده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شما می توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید مطالبه مهریه و نفقه خود را نمایید ولی طلاق نگیرید جهت مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تمام‌حقوق مالی‌شما قابل‌ مطالبه است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله شما می توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا پرداخت نفقه مستلزم تمکین عام و خاص خانم هست ثانیا تمکین خاص همان نزدیکی است و زن بدون رضایت بر نزدیکی مستحق نفقه نیست ثالثا اگر شما درخواست طلاق بکنید فقط میتونید مهریه خود را به نرخ روز بگیرید رابعا به خاطر بچه هات زندگی نکن به خاطر خودت تصمیم بگیر خامسا اگر چاره دیگری ندارید به جز سوختن و ساختن چاره ای نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تمام حق و حقوق مالی شما قابل مطالبه می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام بله شما می توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید