مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام خسته نباشید. من حدود 2 ماه هستش در یک شرکتی کار میکنم اما الان دیگه نمیخوام کار کنم و نمیخوام بیمه بشم بمن گفتن مدارکتو بیار بیمه تو رد کنیم خواستی بری برو وگرنه ما رو جریمه میکنن بازرس اومده.
منم سال بعد میخوام برم دانشگاه نمیخوام از تحت پوشش پدرم خارج بشم چون قرار بود یکسال کار کنم دیدم اذیت میکنن میخوام بیام بیرون ممنون میشم کمک کنید. اینا جریمه میشن واقعا یا دنبال کسر کردن از حقوق من هستن.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله کارفرما جریمه خواهند شد ولی شما میتوانید اعلام نمایید که نمی خواهید حق بیمه شما پرداخت بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام به نظر نمی‌رسد مشکل ایجاد شود