مشاوره حقوقی رایگان - معرفی شاهد جدید در دادخواست اعسار تجدید نظر

با سلام خدمت وکلای محترم اینجانب به پرداخت مبلغ پنجاه میلیون تومان و با نرخ تورم بانک مرکزی طی ده سال محکوم شده ام چون توانایی پرداخت یکجا ندارم داخواست اعسار دادم و مدارکی هم دال بر تهی دستی فعلی ارائه دادم متاسفانه دونفر شاهدم بطور قطع و یقین شهادت ندادند و کلیه سوال جواب ها رو از شاهدان خود قاضی نوشت و اجازه حرف زدن به من نداد و دادخواستم رو رد کرد آیا در دادگاه تجدید نظر میتوانم شاهد جدید و مدارک محکم تر ارائه کنم. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سؤال به نظر نمی رسد تجدید نظر خواهی شما نسبت به رأی صادره تأثیری در نقض حکم صادره از دادگاه بدوی داشته باشد چونکه رأی صادره مغایر با موازین قانونی صادر نشده است پس بهتر است پس از قطعی شدن حکم ، مجدداً دعوی را به نحو صحیح مطرح و شهود حائز شرایط را معرفی و شهود نیز شهادت خود را به نفع شما بدون اختلاف با یکدیگر در جلسه رسمی دادگاه ارائه نمایند.

یک وکیل

با سلام در دادگاه تجدیدنظر ادله جدید پذیرفته نمی شود مگر در زمان رسیدگی بدوی ادله مکتوم و در دسترس نبوده باشند.