مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اظهارنامه

برای فردی از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کرده ام ولی متاسفانه مخاطب مذکور آدرس اینجانب را به عنوان آدرس خود در سامانه ثبت کرده است!!! لذا پستچی جهت ابلاغ فیزیکی اظهارنامه به مخاطب، به آدرس اینجانب مراجعه کرد و زمانیکه فهمید مخاطب در این مکان سکونت ندارد، اظهارنامه را برگشت زد.
سوال اول اینکه آیا آدرس اشتباه مخاطب در سامانه خدمات قضایی مشکلی در روند پرونده ایجاد میکند؟

سوال دیگر اینکه آیا عدم ابلاغ فیزیکی اظهارنامه به نشانه عدم دریافت اظهارنامه توسط مخاطب است؟ همان طور که عرض شد مخاطب ثنا دارد.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بله .اگر ادرس مخاطب شناسایی نشود مشکل ایجاد می کند اما شما هنوز پرونده ای تشکیل ندادهاید صرفا اظهارنامه ارسال نموده اید.اگر مخاطب اظهارنامه ادرس شمارادر سامانه خودثبت کرده که به وی ابلاغ نشده لذا باید ادرسی از وی پیدانمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در سامانه اگر ثبت نام کرده باشد روئیتش ابلاغ محسوب میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ادرس مخاطب شناسایی نشود مشکل ایجاد می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در سامانه اگر ثبت نام کرده باشد روئیتش ابلاغ محسوب میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله مشکل ایجاد خواهد شد و بعدا میتواند اعلام نماید که از مفاد اظهارنامه اطلاعی نداشته است
اگر مخاطب ثنا داشته باشد از طریق الکترونیکی و شماره موبایل به ایشان ابلاغ خواهد شد و نیاز به ابلاغ فیزیکی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر آدرس واقعی ایشان را دارید در اظهارنامه آدرس واقعی را درج کنید .‌

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در سامانه اگر ثبت نام کرده باشد روئیتش ابلاغ محسوب میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر آدرس واقعی ایشان را دارید در اظهارنامه آدرس واقعی را درج کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

در سامانه اگر ثبت نام کرده باشد روئیتش ابلاغ محسوب میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر ثنا دارد باید به آدرس الکترونیک او ابلاغ شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر ثنای خود را رویت ننماید ابلاع قانونی خواهد بود و رای دادگاه غیابی و قابل واخواهی است اگر جلسات ر نیز شرکت ننماید و لایحه نیز نفرستد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

در سامانه اگر ثبت نام کرده باشد روئیتش ابلاغ محسوب میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابلاغ در ثنا واقع می گردد