مشاوره حقوقی رایگان - مخدوش کردن پلاک

سلام عرض ادب.
من یه خودرویی داشتم یکم رنگ ارقامش رفته بود و بنده این با رنگ خانا کردم بعد 2 سال خودرو فروختم بعد فروختنم با خریدار سر پس گرفتن خودرو حالا به دلایل زیاد بحث داشتیم تا اینکه خریدار دید کاری از دستش بر نمیاد امد پلاک خودرو که من خانا کرده بودم پاک میکنه و میره تعویض پلاک اونجا میگه کار فروشنده بوده من بی اطلاع هستم. کار به دادسرا ناحیه 46 راهور میکشه من و می خان و منم هم قولنامه نشون دادم و گفتم در بنده قولنامه ذکر شده خودرو به رویت کامل خریدار رسیده است و بعد من در روز تحویل خودرو از غذا جریمه پارک دوبل هم شدم که پیرینت جریمه هم به دادیار دادم که پلاک سالم بود من خودرو تحویل دادم. العان دادیار راهور حرف های من تایید کرده ولی پرونده فرستاد دادگاه کیفری دباره بهم ابلاغ زدن علت حضور رسیدگی !!! من همه توضیحات و مدارک به دادیار دادم چرا باز رفته از دادسرا به دادگاه ؟! خب اگه حرف دادیار تایید نبود چرا از اول دادگاه من و نخاست که دباره توضیح بدم ؟ چرا برام زده دوباره علت حضور رسیدگی ؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام پرونده نیاز به مطالعه دارد پس از مطالعه می توان علت ارجاع پرونده به دادگاه را مشخص نمود