مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

با عرض سلام و خدا قوت. بنده به علت مخدوش کردن پلاک ماشین محکوم به 6 ماه حبس تعزیری شده ام. البته تا 20 روز هم مهلت اعتراض دارم و هیچ گونه سابقه قبلی هم ندارم. برای نوشتن متن اعتراض از حضورتان راهنمایی میخوام. و سوالم اینه که یا توجه به اینکه تنها دلیل جرمی که مرتکب شدم فرار از جریمه دوربین در محدودیت های کرونایی بوده و چندین مورد جریمه هم داشته ام ، نتیجه رای چه خواهد بود. البته 3 میلیون تومن هم از ابتدا به عنوان وثیقه پرداخت کرده ام.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما باید درخواست خود را همراه رای بدوی به یکی از دفاتر خدمات قضایی الکترونیک تحویل دهید تا تجدیدنظر خواهی شما را ثبت کنند .
در لایحه تجدیدنظر خواهی به جریمه هایی که داشته اید و همچنین فقد دلیل موجه در جهت وقوع بزه اشاره کنید .
موفق باشید