مشاوره حقوقی رایگان - ضبط دستگاه ماینر توسط مأموران آگاهی و اداره برق

باسلام مامورین آگاهی و اداره برق یک دستگاه ماینر به صورت خاموش از خانه ما ضبط کردن سوالم اینه آیا اداره برق می‌تواند بابت خسارت به تاسیسات جریمه کند یا قبض برق میلیونی صادر کند یا نه ؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

تاکنون دولت مقرراتی برای استفاده از این دستگاه‌ها و لوازم مربوط به آن وضع نکرده است و از طرفی با مجوزهای قضایی هزاران دستگاه ماینر توسط سازمان اطلاعات سپاه در شهرهای مختلف شناسایی، توقیف و محل های استفاده تعطیل شده
از طرفی نیروهای انتظامی از طریق سیستم های اطلاع رسانی دائم به استحضار عموم می رسانند که استفاده از این دستگاه ها نگهداری آنها و خرید و فروش آنها جرم است و در حکم قاچاق می باشد. بنابراین هر کس بدون مجوز اقدام به این فعالیتها (بدون مجوز قانونی)نماید دستگاه وی توقیف و جریمه می شود که جریمه تا دو برابر قیمت آن دستگاه می تواند باشد.اگر بعد از بررسی استفاده از برق مشخص شود از برق بابت استخراج و... استفاده شده جریمه های آن نیز تا چند برابر اعمال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دستگاه قابل توقیف است و جریمه نیز باید پرداخت شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دستگاه قابل توقیف است و جریمه نیز باید پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دستگاه قابل توقیف است و جریمه نیز باید پرداخت شود