مشاوره حقوقی رایگان - حکم در مورد ماینر

آیا حکم آزادی ماینر های من رو قاضی داده ؟برای دریافت باید کاری کنم یا منتظر تماس باشم؟
رای دادگاه
در خصوص درخواست دادسرای عمومی و انقلاب مبنی بر اتخاذ تصميم راجع به ضبط دستگاه های ماينر
مکشوفه از آقای ...متعاقب شکايت اداره برق تهران به لحاظ استفاده غير
مجاز از برق ، نظر به محتويات پرونده و با عنايت به اينکه دستگاه های مکشوفه وسيله ارتکاب جرم محسوب نگرديده و
در فرض صحت ادعای مطروحه هر چند که در اين قسمت نيز قرار منع تعقيب صادر گرديد دستگاه های مذکور صرفا از
برق غيرمجاز استفاده نمودند و اين اقدامات آن را جزء وسايل ارتکاب جرم قرار نمی دهد. لذا مستندا به ماده 148 قانون
آيين دادرسی کيفری مصوب سال 1392 و ماده 215 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 حکم به استرداد اموال
مکشوفه به متهم صادر و اعلام می نمايد. رای صادره حضوری ظرف بيست روز پس از ابالغ قابل تجديد نظرخواهی در
دادگاه تجديد نظر استان تهران می باشد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رای قطعی شود و سپس برای رفع توقیف اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم می توانید پیگیری کنید.