مشاوره حقوقی رایگان - ماموریت از طرف شرکت

سلام وقت بخیر طرفی هستم از اصفهان شغلم جوشکاری و سنگ زنی من حقوقم تو شرکت روزانه ازساعت 8صبح تا 6 بعدظهر200/000تومان هست.و العان دارم از طرف شرکت ماموریت میرم شهر کرد بابت سوراخ کاری و نصب اسکله میخواستم بدونم حق ماموریت من چقدر هس روزی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق ماموریت بالای 50 کیلومتر و اطراق شبانه علاوه بر پرداخت هزینه مسکن و خوراک وایاب وذهاب، برای شما که 200 هزار می گیرید، هرروز 400 هرار تومان بجز حقوق، چون در واقع شما هر روز سه تا 8 ساعت دور از خانواده کار می کنید. طبق ماده 46 قانون کار و تبصره آن.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حق ماموریت بالای 50 کیلومتر و اطراق شبانه علاوه بر پرداخت هزینه مسکن و خوراک وایاب وذهاب، برای شما که 200 هزار می گیرید،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق ماموریت بالای 50 کیلومتر و اطراق شبانه علاوه بر پرداخت هزینه مسکن و خوراک وایاب وذهاب، برای شما که 200 هزار می گیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حق ماموریت بالای 50 کیلومتر و اطراق شبانه علاوه بر پرداخت هزینه مسکن و خوراک وایاب وذهاب، برای شما که 200 هزار می گیرید