مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ابطال تقسیم نامه دستی ارث

برای ابطال یک تقسیم ارث زمین کشاورزی که بصورت دستی تنظیم شده و همه وراث ان را 15 سال پیش امضا کردن ولی به خاطر اشکال هایی مانند حقوق ارتفاقی زمین های مجاور مانند داشتن حق عبور که در تقسیم نامه ذکر نشده و تفاوت ارزش زمین تقسم شده و در تقسیم نامه متراژ زمین ها نوشته شده حدودی ومال یکی بیشتر و مال یکی کمتر و دیگر مواردی که در زمان امضا کردن ان از انها اطلاع نداشتم مخارج قانونی به غیر از اجرت وکیل چه مبلغی میشود و معمولا وکیل ها هم برای قبول این گونه پرونده ها که متراژ زمین کشاورزی به ارث رسیده 3000 متر مربع و زیاد نیست چه مبلغی خواهند گرفت

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هزینه دعاوی غیر مالی حدود 100 تا 150 هزار تومان.
حق الوکاله کاملا توافقی.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه دعاوی غیر مالی حدود 100 تا 150 هزار تومان. حق الوکاله کاملا توافقی.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه دعاوی غیر مالی حدود 100 تا 150 هزار تومان. حق الوکاله کاملا توافقی.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هزینه دعاوی غیرمالی 100تا150
حق الوکاله توافقی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه دعاوی غیر مالی حدود 100 تا 150 هزار تومان. حق الوکاله کاملا توافقی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دعاوی غیر مالی حدود 100 تا 150 هزار تومان. حق الوکاله کاملا توافقی