مشاوره حقوقی رایگان - آیا مزایای پست سازمانی قبلی که بدون حکم محکومیت حذف شد ، با سابقه ایثارگری همسرم مجدد برقرار میشود؟

سلام اینجانب رزمنده دوران سربازی هستم که با توجه به حضور در جبهه دوران سربازی به مدت 9 ماه ، محاسبه داوطلبی رزمندگی ام حدود 7 ماه شد و کارت ایثار برایم صادر شد. مزایای حق مدیریت همسرم 2 سال مانده به بازنشستگی در دانشگاه علوم پزشکی حذف شد. آیا می توانم با استفاده از قوانین جامع خدمات رسانی به ایثارگران ( تبصره 2: والدین، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با بیش از 6 ماه سابقه جبهه در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضايي يا اداري به تنزل پست، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا همتراز شغل و پست قبلي برخوردار ميیشوند) استفاده نمایم و مزایای پست قبلی اش برگشت شود. خواهشمند است راهنمایی فرمایید چگونه اقدام کنم.

پاسخ ها :

مزایای پست سازمانی