مشاوره حقوقی رایگان - پست سازمانی كارمند رسمی

با سلام واحترام

احتراما اينجانب كارمند رسمی بانک ملی هستم در سال 1392 از رياست اداره درجه دو به پست سازماني سرپرست اداره كل درجه يك منصوب شدم كه پس از 8ماه آن اداره منحل گرديد و در اين مدت بلحاظ اينكه معاونت منابع انساني بانك مدعي بود حكم بنده سرپرستي بوده لذا تا تثبيت حكم رياست اداره درجه يك از پرداخت مزاياي مربوطه امتناع ورزيده و حقوق و مزاياي رياست اداره درجه دو را به اينجانب پرداخت نمودند لازم است عرض كنم در اين مدت معاونتي جهت اينجانب منصوب شد با معاونت اداره كل درجه يك و از حقوق و مزاياي آن پست همكار بنده منتفع شد حاليه سوال بنده اين است كه ميتوانم ادعاي پرداخت حقوق و مزاياي پست رياست آن اداره را از آن تاريخ تابحال مطالبه نمايم بايد گفت كه در خلاصه پرونده پرسنلي اينجانب نيز پس از پست رياست اداره درجه دو ذكر شده سرپرست مديريت عالي

با تقديم تشكر وامتنان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام چنانچه حقوق یا مزایای دریافتی تان با آنچه می باید دریافت کنید یا اینکه از پست خود کمتر دریافت میکنید باشد محق در مطالبه حقوق پرداخت نشده گذشته و حال هستید و تقاضای الزام به پرداخت آینده