مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناس دادگستری با چه کسی هست

ما در یک آپارتمان 8 واحدی سکونت داریم که سر یک مساله 7 واحد با یک واحد به مشکل برخورد کرده ایم . ایشان قصد شکایت و استفاده از کارشناس دادگستری دارد و معتقداست که اگر در شکایت دادگاه به ایشان حق بدهدباید هزینه کارشناس دادگستری و سایر هزینه ها را ما پرداخت کنیم
آیا اینچنین امری امکان دارد که ایشان برای اثبات ادعای خود هزینه کارشناس حقوقی را پرداخت کند و اگر در دعوای حقوقی برنده شود دادگاه ما را ملزم به پرداخت هزینه کارشناس دادگستری نماید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر محکوم شوید هزینه کارشناسی و دادرسی رو باید پرداخت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت محکومیت هزینه کارشناسی و دادرسی پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اگر محکوم شوید هزینه کارشناسی و دادرسی رو باید پرداخت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر محکوم شوید هزینه کارشناسی و دادرسی رو باید پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله اگر محکوم شوید هزینه کارشناسی و دادرسی رو باید پرداخت کنید