مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن پول کارشناس دادگستری

با سلام و عرض ادب ارادت خدمت شما ، بنده در سال 99بر اثر سانحه و افتادن از ارتفاع در شرکت آرنج دست راست خورد شد که کمیسیون پزشکی تأمین اجتماعی 30در کارافتادگی تایید کرد ،گزارش کارشناس تامین اجتماعی و اداره کار و رای پزشک قانونی ارسال شد به دادگستری ، شرکت تعطیل هست کسی نیست پاسخگو باشد ، پول کارشناس دادگستری ندارم چکار کنم رای دادگاه چی میشه دو ماه منتظرم

پاسخ ها :

امین فخری

جناب آقای امین فخری :

سلام
تقاضا اعسار از پرداخت هزینه کارشناسی بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ضمن لایحه از قاضی بخواهید با توجه به نظریه پزشکی قانونی رای صادر کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال می‌بایست هزینه کارشناسی از سوی شما پرداخت گردد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست اعسار از مبلغ کارشناسی دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در برخی موارد اعسار از پرداخت هزینه کارشناسی قابل پذیرش است