مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت با شهرداری

با سلام و عرض ادب سال 99 قراردادی با شهرداری انعقاد کردیم که زمین و عوارض از شهرداری بوده ساخت از ما طبقه همکف مشاعات و انباری و 4طبقه روی همکف مسکونی حالا اینجانب نامه به شهرداری زده و پروانه را اصلاح کرده و طبقه همکف را از لابی به مسکونی تبدیل کردم حالا مگویند درصد ما 69 به 31بود حال میگند طبقه اول باید دوباره مورد توافق قرار بگیرد میگوییم باش آورده شما چی میگویند ارزش افزوده زمین آیا درست است پتانسلی که برا زمین ایجاد نشده که فقط مشاعات اون هم با نامه و اصلاح پروانه صورت گرفته آورده شهرداری فقط عوارض زمین که شناور نیست که اول بار محاسبه شد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون شما بدون توافق قبلی با شهرداری اقدام به تغییر کردید حالا مجبورید شرایط آنها را قبول کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تغییرات به عمل آمده خودسرانه و بدون کسب مجوز بوده لذا و عواقب آن به عهده شماست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چون شما بدون توافق قبلی با شهرداری اقدام به تغییر کردید حالا مجبورید شرایط آنها را قبول کنید